Cerita lucah cikgu juhanisa

6854933580_2c8b688306_z

ni dia penis dia jelas kelihatan aku agak panjang jugak lebih kurang 6 inchi dan besar dia macam pisang raja lah besar sangat lah tu..

entry ini adalah untuk mereka yang 13 tahun ke atas je.. Kisah Jaan Punching Bag Yang Dikatakan Benar Sebenarnya Fake! Kisah viral Jaan Punching Bag dan Beautiful Me kini dilayar perak.

Atau mereka dah main kat dalam bilik dan continue kat toilet.

Sedang aku imagine rupa rupanya mereka dah selesai beromen lalu aku pun bersembunyi kat sebelah pintu toilet tu.

Suara akak Ijah yang kesakit tu rupanya akak dan abang ipar aku tu dah telanjang bulat dan rupanya mereka hei susah lah nak cakap tapi pasal engkau orang terpaksa lah saya cakap ..abang ipar aku tu tunggang akak Ijah dari belakang.

Akak Ijah dah masuk tujuh bulan mengandung memanglah begini cara nya.

Lama jugak di hisap dan kulum penuh dalam mulut dia.

You must have an account to comment. Please register or login here!